«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων κος Σωτήρης Σωτηρίου που έτρεξε για εμάς Αθήνα Καρπενήσι ζήτησε να δημοσιεύσω το παρακάτω κείμενο.

Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων κος Σωτήρης Σωτηρίου που έτρεξε για εμάς Αθήνα Καρπενήσι ζήτησε να δημοσιεύσω το παρακάτω κείμενο.

Δευτέρα 19/2/2024 10:55

Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε. Ευρυτανίας
Με αφορμή τις δύο δράσεις του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε. Ευρυτανίας,καλωσόρισμα της Εθνικής Μπάσκετ με αμαξίδιο και την τοποθέτηση κούνιας με αμαξίδιο από το Δήμο Καρπενησίου και άμεσης υλοποίησης του αιτήματος από τον Δήμαρχο Νικόλαο Σουλιώτη.
Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων κος Σωτήρης Σωτηρίου που έτρεξε για εμάς Αθήνα Καρπενήσι ζήτησε να δημοσιεύσω το παρακάτω κείμενο.
Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλους σας.
Αυτές οι ενέργειες και πράξεις δείχνουν πολιτισμό και ευγένεια προς τον συνάνθρωπο μας αλλά και στον κάθε συμπολίτη μας για άλλη μια φορά ο κ Σουλιώτη Νίκος απέδειξε πως δεν ήταν μόνο ένας Δήμαρχος για το Καρπενήσι αλλά ένας άνθρωπος ο οποίος νοιαζόταν νοιάζεται και θα συνεχίσει να νοιάζεται για τον κάθε άνθρωπο όσο για εσάς κ.Μπαρκα τα λόγια είναι φτωχά και περισσεύουν τα έργα και η πράξεις μιλούν και έχουν πολύ δυνατή φωνή συνεχίστε έτσι το έργο σας με εκτίμηση.
Σωτηρίου Σωτήρης